Tjörns kommuns logotype
Land -1,8 °C Hav 3,9*°C
Medelvind NNE 0,9 m/s
Visa kärlek - Cecilia Torudd

ABC-utbildning

Datum: 

Start tisdag 27 februari och torsdag 1 mars kl 17.30–20.00, därefter varannan vecka

Plats: 

Familjecentralen Måsen, Almön

Vi vet att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna. Det är det ABC:s gruppträffar handlar om.

Alla är vi experter på föräldraskap. Egentligen krävs ingen forskning för att övertyga oss om att bra relationer med våra barn är viktiga. Det vet vi redan. Däremot är det inte alltid så självklart hur man åstadkommer det. De flesta föräldrar kan känna igen sig i vardagssituationer där relationerna sätts på prov.

ABC (Alla Barn i Centrum) består av fyra kostnadsfria gruppträffar kring varsitt tema. Gruppträffarna leds av utbildade gruppledare och varje grupp har som mest 10 deltagare. Alla är föräldrar till barn i åldrarna 3-12 år. På träffarna tar vi del av både varandras erfarenheter och forskning. Lärdomar och insikter tar vi sedan med oss och praktiserar hemma, mellan träffarna.

Familjeteamet och Familjecentralen Måsen startar upp två ABC grupper under vecka 9. Vi bjuder på fika så meddela gärna allergier.

Anmäl dig till familjeteamet@tjorn.se, tel 0304-601779

ann-charlotte.hakefjord@tjorn.se

Kostnad: 

Gratis!

Kontakt: 

Ann-Charlotte Hakefjord ann-charlotte.hakefjord@tjorn.se

Arrangör: 

Tjörns kommun

Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se