Tjörns kommuns logotype
Land 4,9 °C Hav 13,4*°C
Medelvind --- 0,0 m/s

Foto Sauman Ng Agerberg

Så driver du ditt företag med lust och glädje – och tjänar pengar

Datum: 

25/10 kl. 17.30-20.00

Plats: 

Orust blommor, Kårehogen 110, Ellös, Orust

Välkommen till en kväll som syftar till att lyfta kvinnliga företagare, skapa inspiration, nätverkande och erfarenhetsutbyte. Vi bjuder på en föreläsning av Ulla-Lisa Thordén.

Inom STO kommunerna finns det en hög andel kvinnliga företagare, både heltidssysselsatta genom sin verksamhet såväl som ett flertal som bedriver sitt företag som så kallad ”kombinatör”. Kanske du inte är företagare idag, men har en dröm om att starta i någon utsträckning? Denna kvällen syftar till att lyfta kvinnliga företagare, skapa inspiration, nätverkande och erfarenhetsutbyte.

Vi bjuder på en föreläsning av Ulla-Lisa Thordén

Företagande handlar om att våga och vilja jobba aktivt med något som du drömmer om att lyckas med! Ulla-Lisa delar med sig av sin långa erfarenhet och avdramatiserar bland annat det nödvändiga säljarbetet - hon visar att det är både lustfyllt och lönsamt. I full fart och med glimten i ögat får du inspiration, konkreta tips, skratt och aha- upplevelser – allt för att göra varje dag till en bättre dag! Ulla-Lisa utmanar samtidigt gamla sanningar om säljandet på ett överraskande sätt och bjuder på konkreta tips kring hur du förbättrar just din väg till ökad arbetsglädje, varje dag.

Ulla-Lisa Thordén har arbetat med kundkommunikations- och säljcoachning drygt 30 år i ledande positioner och som företagare, konsult, talare och EU ambassadör för kvinnors företagande. Hon driver Republic Consulting som arbetar med att hjälpa kunder att öka säljlust och lönsamhet. Företag, individer, entreprenörsprojekt, inkubatorer, universitet och offentlig verksamhet finns bland kunderna. Hon har också skrivit prisvinnande bästsäljare, publicerar krönikor, är kreativ motor, mentor och coach samt jurymedlem i Brewhouse Awards.

Träffen delfinansieras av Framtidsentreprenörer

Framtidsentreprenörer och stärkt näringsliv i Fyrbodal syftar till att stärka små företags konkurrenskraft och förmåga att växa genom att ta vara på idéer som ofta blir liggande i byrålådan och hjälpa företagen att förverkliga dem till nya affärsmöjligheter.

Anmälan senast torsdag den 18 oktober på Orust kommuns hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Begränsat antal platser, först till kvarn. De tio första anmälda får en av Ulla-Lisas storsäljande böcker!

Anmäl om du kommer att äta och meddela eventuell specialkost/allergi i din anmälan. Vi bjuder på lätt förtäring.

Varmt Välkommen!

Kostnad: 

Föreläsning och lättare förtäring är kostnadsfri, deltagare betalar själva dryck på plats.

Kontakt: 

Anna Aldegren, näringslivsstrateg anna.aldegren@tjorn.se

Arrangör: 

Stenungsund, Tjörn & Orust kommuner i samverkan med Framtidsentreprenörerna

Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se