Tjörns kommuns logotype
Land 10,6 °C Hav 15,6*°C
Medelvind NW 0,9 m/s

Workshop Tjörns handel

Datum: 

Onsdag 23 maj kl 8.00-9.30

Plats: 

Kommunhuset, Skärhamn

Samverkan och nytänkande är vägen fram för ett attraktivt handelscentrum på Tjörn. Samverkan mellan orter och företagare men kanske också kommun och föreningsliv? Under en inspirerande morgon skall vi kläcka idéer och skapa handlingsplaner - är du med?

I allt större konkurrens behöver Tjörn arbeta för att fortsätta att vara attraktivt för våra besökare. Handeln är en viktig del av detta och vi följer upp Företagsarenan i mars med en workshop där vi fokuserar framåt och på samverkan! Workshopen riktar sig främst mot handeln men alla som är intresserade av att skapa ett attraktivt Tjörn är givetvis välkomna! Vi tror också att våra caféer och restauranger är en viktig spelare när vi skapar framtidens destination - både för våra Tjörnbor men givetvis också för våra tillresta besökare!

Kostnad: 

Workhopen är kostnadsfri men anmälan krävs då Tjörns kommun bjuder på kaffe & macka. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Kontakt: 

Anna Aldegren, näringslivsstrateg, anna.aldegren@tjorn.se

Arrangör: 

Tjörns kommun

Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se