Tjörns kommuns logotype
Land 15,1 °C Hav 0,0*°C
Medelvind --- 0,0 m/s
Lokalproducerad frukost på Tjörn

Företagsarena Tjörn: En frukost från Tjörn på Tjörn!

Datum: 

4 oktober kl 7.30 - 9.30

Plats: 

Pater Noster Krog, Södra Hamnen Skärhamn

För tredje gången återvänder vår succé med lokalproducerad företagsfrukost. För dig som besökare väntar en dignande buffé med både Tjörnbakat bröd och lokalproducerat the samt en hel del överraskningar. Detta är helt enkelt ett tillfälle du inte får missa!

För två år sedan ställde vi oss frågan om det var möjligt att skapa en lokalproducerad frukost på Tjörn, från Tjörn. Nu vet vi svaret! Denna frukost brukar ta oss på sängen varje gång med sitt överdåd! I år har vi även flera nya leverantörer och några "gamla godingar" som erbjuds.

På morgonens program:

Johan Lejnesson, Svenska Ledargruppen

Om krisen eller kriget kommer

I samband med Krisberedskapsveckan 2018 skickades broschyren med samma namn ut till samtliga hushåll i Sverige. Syftet med informationen är att vi ska bli bättre förberedda på följderna som allvarliga olyckor, extremt väder, it-attacker eller militära konflikter ger. Fokus ligger på förberedelse. Men varför fokuserar myndighetssverige på kris och krig? Vad vilka rättigheter respektive skyldigheter har jag som företagare om något faktiskt händer?

Johan Lenjesson från Svenska Ledargruppen guidar oss genom morgonen. Johan har arbetat med krisberedskap och samhällssäkerhetsfrågor i drygt 20 år med särskilt fokus på förberedelser inför samhällsstörningar, höjd beredskap och krig.

Dessutom får du information från nyligen startade REKO-ring Tjörn. Vad är en REKO-ring och hur kan du som konsument handla allt det goda som serveras på frukosten.

Dessutom får du veta lite mer om hur Tjörns kommun arbetar med att handla mer lokalproducerad mat i vår offentliga upphandling!

Varmt välkomna! Tänk på att denna frukost är oerhört populär och begränsat antal platser erbjuds, vänta inte med att anmäla dig om du vill vara säker på att få din plats!

 

Kostnad: 

Frukosten är kostnadsfri men föranmälan krävs och antalet platser är begränsat.

Kontakt: 

Anna Aldegren, näringslivsstrateg anna.aldegren@tjorn.se

Arrangör: 

Företagsarena Tjörns styrgrupp är en sammanslutning med representanter från både näringslivet och Tjörns kommun. Fyra frukostar med intressant tema bjuds in till varje år. Deltagande är kostnadsfritt.

Endagsaktiviteter

Flerdagarsaktiviteter

Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se