Tjörns kommuns logotype
Temperatur 7,3 °C
Medelvind SE 5,4 m/s

Från skidresa till LAN på Tjörns påsklov

Störst text
Stor text
Normalstorlek
Påskägg - påsklov

Skidresa, dans, påsklovsverkstad, speltajm och LAN – det finns mycket att välja på för Tjörns barn och unga på påsklovet.

Lovet på Tjörn inträffar efter påskhelgen (v 16) till skillnad från i kommunerna runt omkring där eleverna är lediga veckan före påsk (v 15). Det finns därför program under båda veckorna, så att gymnasieelever från Tjörn som går i skola i andra kommuner kan hitta aktiviteter på hemmaplan under vecka 15.

Bland annat ordnar Nordiska Akvarellmuseet påsklovsverkstad där man gör akvareller till digitala rörliga bilder, biblioteket erbjuder språkcafé med datorintroduktion och på Kultur- och fritidscentra erbjuds prova på både i breakdance och garageband, både på Delta i Skärhamn och i Häggvall, Höviksnäs. Se tjorn.se/lovlänk till annan webbplats för tider och platser.

Den 20-21 april ordnar ungdomarna själva LAN på Häggvallskolan med turneringar i CS:GO, Fifa 17 och Prop hunt. Evenemanget är öppet för alla i åldern 13 (åk 6)-18 år.

Måndagen den 17 april ordnas bussresa till bil- och mc-mässan Bilsport Custom Motor Show på Elmia i Jönköping, den 20-24 april kan man åka på skidresa till Idre fjäll och lördagen den 22 april åker ett gäng till breakdance-evenemanget Ready Or Not i Göteborg.

– Vi ser fram emot ett fullspäckat påsklov! Vi har fortfarande platser kvar på både LAN och skidresa till Idre. Följ oss på vår Facebook-sida ”Kultur och fritidscentra Tjörns kommun” för mer information! uppmanar Anna-Karin Leverin, föreståndare för Kultur- och fritidscentra, alla påsklovslediga.

Andra punkter på programmet är sagostunder, speltajm på biblioteket, barnteater, akvarellfest med konstnärsledda workshops och förstås film på Sagabiografen där man kan se Smurfarna: den försvunna byn, Baby Bossen och Fast & Furious 8.

Hela påsklovsprogrammet hittar du på tjorn.se/lovlänk till annan webbplats.

Kontaktperson och information

Anna-Karin Leverin
Föreståndare
Kultur- och Fritidscentra
0304-60 11 86
anna-karin.leverin@tjorn.se

Sidan senast uppdaterad: 2017-04-10 15.02
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se