Tjörns kommuns logotype
Land 14,8 °C Hav 17,8°C
Medelvind WSW 6,7 m/s

Ekonom miljö- och samhällsbyggnad

Störst text
Stor text
Normalstorlek
Sveriges viktigaste jobb!

Vi söker en kvalificerad ekonom för att arbeta inom miljö- och samhällsbyggnad.

Ekonomiavdelningen är en av kommunkansliets stabsavdelningar och ansvarar för och utvecklar Tjörns kommuns ekonomistyrning. Avdelningen hanterar allt inom budget, uppföljning och redovisning. Även upphandlingsfrågor hör till ekonomiavdelningen. Ekonomerna är centralt placerade med fokus på en eller flera förvaltningar/bolag.

Arbetsuppgifter

Tjörns kommun söker en kvalificerad ekonom som ska arbeta mot områdena inom miljö- och samhällsbyggnad. Hos oss arbetar du med budget, månadsuppföljningar och prognoser, redovisning och upprättande av bokslut, ekonomiska analyser, utveckling av rutiner och processer. Exempel på andra specifika arbetsuppgifter är årsredovisning VA samt Renhållning, investeringsuppföljning, anläggningsregister, VA-taxa.

Vi använder ekonomisystemet Agresso och i det kommer du också ansvara för modulen "Tid och projekt". Arbetet innebär nära kontakter med förvaltningschef, avdelningschefer och enhetschefer då du är deras stöd i ekonomiska frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen i ekonomi, förvaltningsekonom, civilekonom eller motsvarande. Meriterande är om du har några års erfarenhet av att arbeta som ekonom.

Vi tror du är en person som är engagerad, noggrann och flexibel. I ditt arbete är du självgående men har också lätt för att samarbeta med andra. Du har förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på ett pedagogiskt sätt och har god Excel-vana.

Dina personliga egenskaper, kunskaper och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom kommunal verksamhet har stor betydelse i vår rekrytering.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Meriterande är om du har några års erfarenhet av att arbeta som ekonom
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid.
Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-06-24

Ange referensnummer: Klk 2018/275

Ansök här i samarbete med Offentliga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Planerade intervjudatum är 27–29 juni, 2018. Vi kommer arbeta med löpande urval under ansökningsperioden så vänta inte med din ansökan. I samband med intervjuer kommer vi ta referenser, så vi ser gärna att du har kontaktat dessa redan innan. 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29. 

Kontaktperson

Johan Lindén, ekonomichef
Telefon 0304-60 10 50
E-post johan.e.linden@tjorn.se

Fackliga företrädare nås via kommunen växel 0304-60 10 00.

Tjörns kommun

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.

Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.

På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.

Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet är vår vision!

Sidan senast uppdaterad 2018-06-07 11.10
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se