Tjörns kommuns logotype
Land 19,1 °C Hav 21,4°C
Medelvind SSE 1,8 m/s

Lärare/specialpedagog

Störst text
Stor text
Normalstorlek
Sveriges viktigaste jobb!

Vi söker dig som har stor erfarenhet av att arbeta med elever med funktionsvarianter inom autism eller med stor erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd.

Häggvallsskolan är en 6-9-skola som ligger vid Höviksnäs på nordöstra Tjörn. Kommunikationsmöjligheterna är goda med busshållplats alldeles utanför skolan.

Vår uppfattning om vår skola är att den är trivsam med ett gott umgängesklimat mellan alla som arbetar här, såväl elever som medarbetare. Skolan har 365 elever fördelade på tre arbetslag, en förberedelseklass och en särskild undervisningsgrupp. Vi arbetar för att alla våra elever ska känna sig inkluderade i skolans verksamheter. Under åren har all personal genomgått skolverkets matematiklyft samt läslyftssatsning. Det kollegiala lärandet ska genomsyra, IKT i undervisningen är en naturlig del.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har stor erfarenhet av att arbeta med elever med funktionsvarianter inom autism eller med stor erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd.

Du kommer att ha undervisning i skolans särskilda undervisningsgrupp både i grupp, klass och enskilt. Du skapar god struktur för eleverna såväl i den särskilda undervisningsgruppen som i helklass. Du kommer att arbeta i ett team med ytterligare en lärare och en elevassistent kring elevernas lärande. Handledning från kommunens resurscentrum sker löpande.

Kvalifikationer

För den här tjänsten krävs att du är utbildad och har lärarlegitimation. Du har tydliga riktlinjer i läroplanen som talar om vad ditt ansvar som lärare innebär. Vi söker dig som kan tillämpa ett målinriktat arbetssätt och som har ett professionellt bemötande av barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ser värdet av de kollegiala lärandet och vill bidra med utveckling och förnyelse. Vi söker dig som bidrar med kreativitet och en positiv anda.

Vi söker dig som har ämnesbehörighet och mentorskap ingår i tjänsten.
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas före anställning.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2018-08-20. eller senast 1 oktober.
Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-08-19

Ange referensnummer: Buf 2018/293

Ansök här i samarbete med Offentliga jobblänk till annan webbplats

 

Vi kommer att påbörja urvalet av sökande innan ansökningstiden har gått ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Kontaktpersoner

Elisabeth Wikberg, rektor
Telefon 0304-60 19 20
Mobil 0730-27 00 56
E-post elisabeth.wikberg@tjorn.se

Carl Ramhult, LR
Mobil 0304-60 19 00
E-post carl.ramhult@tjorn.se

Tjörns kommun

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.

Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.

På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.

Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet är vår vision!

Sidan senast uppdaterad 2018-07-10 09.38
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se