Sektorchef för samhällsbyggnad

Störst text
Stor text
Normalstorlek
Sveriges viktigaste jobb!

Vi söker en sektorchef som med engagemang och innovation kan leda och driva arbetet med samhällsbyggnadsfrågor på ett hållbart sätt och tillsammans med kommunledningen utveckla Tjörns kommun.

I Tjörns kommun svarar sektorchefen för cirka 60 medarbetare och avdelningschefer. Arbetsuppgifterna rör fysisk planering (ÖP) och bygglovsfrågor, kartor/GIS, gata och trafik, park, vatten och avlopp, avfall och renhållning, miljöstrategiskt arbete och naturvård.

Som sektorchef har du det yttersta ansvaret för verksamhet, budget och personal, är direkt underställd kommunchefen och ingår i kommunens ledningsgrupp. Du arbetar under samhällsbyggnadsutskottet och rapporterar direkt till utskottets politiker.

Vi söker dig som

  • har som arbetsgivaren bedömer adekvat akademisk examen
  • har erfarenhet av arbete som chef i en politisk styrd organisation
  • har flera års erfarenhet av kvalificerat ledaruppdrag inom samhällsbyggnad och samhällsutveckling

Ditt arbetssätt bygger på samarbete. Du har förmågan att arbeta professionellt, strategiskt och lösningsorienterat för att nå uppsatta mål. Som person är du kommunikativ, tydlig och prestigelös, då du kommer att ansvara för god kommunikation inom organisationen och med verksamheterna samt samverkan med andra förvaltningar, bolag och externa aktörer.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid.
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-05-14

Ange referensnummer: KS 2017/279

Ansök här i samarbete med Offentliga jobblänk till annan webbplats

 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Kontaktpersoner

Ann-Britt Svedberg, kommunchef
Telefon 0304-60 10 15

Fackliga företrädare kontaktas via kommunens växel Telefon 0304-60 10 00

 

Tjörns kommun

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.

Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.

På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.

Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Sidan senast uppdaterad 2017-05-12 08.35
Till Facebook
Till Twitter
TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se