Tjörns kommuns logotype
Land 19,1 °C Hav 21,4°C
Medelvind SSE 1,8 m/s

Trafikingenjör

Störst text
Stor text
Normalstorlek
Sveriges viktigaste jobb!

Vi söker en trafikingenjör!

Som trafikingenjör på Tjörns kommun arbetar du brett inom trafikområdet. Du har mycket kontakter med allmänheten, politiker, konsulter, entreprenörer och myndigheter, och samarbetar med andra avdelningar på kommunen. Arbetet innefattar också samverkan med våra grannkommuner och vägföreningar.

Som trafikingenjör är du den som utövar trafikmyndighetsrollen, vilket bland annat innebär att ta fram lokala trafikföreskrifter och handlägga beslut gällande t.ex. hastighetsgränser och parkeringsplatser.

Inom enheten Trafik har du också möjlighet att arbeta som projektledare för både anläggningsprojekt såsom gc-vägar samt trafikutredningar, och följa projekten från tidigt skede fram till färdig anläggning. Som projektledare hanterar du upphandling av projektör och entreprenör samt följer upp projektet utifrån fastställda budgetramar.

Kvalifikationer

Du har utbildning som högskoleingenjör eller civilingenjör med relevant inriktning.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet inom trafik och trafikmyndighetsutövning. Erfarenhet av projektledning är meriterande.
Du arbetar systematiskt, är en kreativ, initiativrik, handlingskraftig och serviceinriktad person som tycker om att arbeta under eget ansvar men som även har lätt för att samarbeta.

Du är väl förtrogen med Microsoft Officepaketet och Auto-CAD. Det är meriterande om du har kännedom om entreprenadjuridik och offentlig upphandling.

B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2018-08-12
Referensnummer: Klk 2018/314

Ansök här i samarbete med Offentliga jobblänk till annan webbplatsTill bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.

Kontaktperson

Åsa Jönsson, planchef
Telefon 0304-60 11 59
Epost asa.jonsson@tjorn.se

Då det stundar semestertider så nås ansvarig rekryterare Åsa Jönsson enklast via mejlen.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0304-60 10 00.

Tjörns kommun

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.

Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.

På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.

Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Vill du vara med och utveckla framtidens Tjörn?

Vill du planera nya bostadsområden, arbeta för ett hållbart Tjörn eller vara med i spännande infrastrukturprojekt? Inom sektor Samhällsbyggnad får du kolleger som också brinner för att driva Tjörn framåt.

– Jag är ganska nyanställd och har fått ett jättefint mottagande. Mina kolleger är trevliga och hjälpsamma och det märks att det finns väletablerade rutiner för nyanställda. Sedan är det gott att i vardagen känna att man gör samhällsnytta genom att vara med och utveckla infrastrukturen på Tjörn, säger Oscar Larsson, projektingenjör, vatten och avlopp.

Sidan senast uppdaterad 2018-07-09 14.42
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se