Tjörns kommuns logotype
Land 6,0 °C Hav 9,1*°C
Medelvind N 3,1 m/s

Gruppledare till boendestödet

Störst text
Stor text
Normalstorlek
Sveriges viktigaste jobb!

Vi söker en gruppledare till vårt boendestöd.

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!
”Vi hjälper varandra att se nya möjligheter.” ”Det finns en närhet till ledning och politiker.” ”Man tar vara på medarbetarnas resurser.” ”Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag." — Fyra röster från fyra anställda i Tjörns kommun. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är vi som jobbar i Tjörns kommun väldigt engagerade i våra arbetsuppgifter. Vi har också bra kolleger, vi gillar våra chefer och rekommenderar gärna andra att söka sig hit.

Vill du vara med och göra skillnad för andra? Vare sig du är undersköterska, sjuksköterska, stödassistent, socialsekreterare eller någon annan yrkeskategori inom socialförvaltningen – hos oss får du jobba med andra engagerade medarbetare som vill göra livet lättare för dem som behöver det. Här får du också möjligheten att utvecklas i ditt jobb genom kompetensutveckling tillsammans med dina kolleger.

– Jag är stolt över att jobba i hemtjänsten på Tjörn. Jag känner mig värdefull för dem jag är till för, vi har en fin sammanhållning kolleger emellan och har nära till varandra i våra nya lokaler. Här finns alla samlade; hemtjänst, hemsjukvård, bistånd, gruppledare med mera. När samarbetet fungerar bra, blir också vården och omsorgen bättre, säger Annelie Karlsson, undersköterska i hemtjänsten.

Arbetsuppgifter

Som gruppledare arbetar du på uppdrag av enhetschefen med vissa ekonomi- och personalfrågor som korttidsrekrytering, semesterplanering, schemaplanering, introduktion av nya vikarier, att planera och hålla i verksamhetsmöten, uppföljningar, leda arbetsgruppen framåt och förebygga avvikelser och problem. Du ska även arbeta för att skapa bättre kommunikation i verksamheten, fördela nya uppdrag och delta i aktuella nätverk.

Visst klientarbete kan förekomma.

Kvalifikationer

Adekvat högskoleutbildning eller högre utbildning inom verksamhetsområdet Öppenvård, Psykisk ohälsa och beroendeproblematik, Funktionshinder. Minst tre års erfarenhet av arbete inom området. Meriterande med tidigare erfarenhet av ledarskap, Vård- och stödsamordning, MI.

Du bör ha god organisationsförmåga, lätt för att samarbeta samt vara orädd att anta nya utmaningar. Du bör vara flexibel och kunna arbeta resultatinriktat och se verksamheten i ett helhetsperspektiv. Du ska ha goda datorkunskaper.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-11-21

Ange referensnummer: Soc 2018/161

Ansök här i samarbete med Offentliga jobblänk till annan webbplats

 

Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj och fritid. Arbetsgivaren erbjuder förmåner som personalvårdsstöd och friskvårdssubvention. Du har även gratis medlemskap i personalföreningen TKFF om du varit anställd mer än tre månader. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet.

Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb, vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.

Kontaktpersoner

Taija Holmberg, enhetschef, telefon 0304-60 16 54

Facklig företrädare nås via kommunens växel 0304-60 10 00

Tjörns kommun

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.

Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.

På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.

Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet är vår vision!

Sidan senast uppdaterad 2018-11-08 13.46
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se