Tjörns kommuns logotype
Temperatur 6,1 °C
Medelvind SSE 0,4 m/s

Legitimerade sjuksköterskor, semestervikariat

Sveriges viktigaste jobb!

Vi söker dig som vill jobba som semestervikarie i särskilt boende, inriktning demens.

Arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!
”Vi hjälper varandra att se nya möjligheter.” ”Det finns en närhet till ledning och politiker.” ”Man tar vara på medarbetarnas resurser.” ”Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag.” — Fyra röster från fyra anställda i Tjörns kommun. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är vi som jobbar i Tjörns kommun väldigt engagerade i våra arbetsuppgifter. Vi har också bra kolleger, vi gillar våra chefer och rekommenderar gärna andra att söka sig hit.

Vill du vara med och göra skillnad för andra? Vare sig du är undersköterska, sjuksköterska, stödassistent, socialsekreterare eller någon annan yrkeskategori inom socialförvaltningen – hos oss får du jobba med andra engagerade medarbetare som vill göra livet lättare för dem som behöver det. Här får du också möjligheten att utvecklas i ditt jobb genom kompetensutveckling tillsammans med dina kolleger.

– Jag är stolt över att jobba i hemtjänsten på Tjörn. Jag känner mig värdefull för dem jag är till för, vi har en fin sammanhållning kolleger emellan och har nära till varandra i våra nya lokaler. Här finns alla samlade; hemtjänst, hemsjukvård, bistånd, gruppledare med mera. När samarbetet fungerar bra, blir också vården och omsorgen bättre, säger Annelie Karlsson, undersköterska i hemtjänsten.

Kommunala hälso- och sjukvården ansvarar för hemsjukvård till personer som har ett varaktigt behov av sjukvårdsinsatser och som har svårt för att själva besöka sjukvårdsmottagningar. Hälso- och sjukvårdsinsatserna genomförs i ordinärt boende, på särskilt boende och inom LSS och utförs av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster

Arbetsuppgifter

Om du är sjuksköterska och söker arbete under sommaren kan vi erbjuda dig ett fritt och omväxlande arbete. Vi har vikariat inom hemsjukvården för arbete i särskilt och ordinärt boende.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att samordna och ansvara för att omvårdnadsinsatser planeras, genomförs och utvärderas, samt att handleda omvårdnadspersonal på de olika enheterna. Dessutom har sjuksköterskan ansvar för läkemedelshantering med bland annat ordinationsverktyget Pascal och Alfas digitala signering. Det ingår att delegera personal i läkemedelshantering i ordinärt boende, särskilda boenden och i daglig verksamhet.

Arbetstiden kan variera mellan dag, kväll och helger samt att det finns nattjänster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett engagemang och intresse för hälso- och sjukvård inom särskilt boende, inriktning demens. Det krävs att du har tidigare erfarenhet som sjuksköterska. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du får gärna vara vidareutbildad inom öppen hälso- och sjukvård alternativt demens med mera. Förskrivningsrätt för inkontinenshjälpmedel är meriterande.

Arbetet förutsätter att du självständigt kan bedöma och utföra medicinska och specifika omvårdnadsinsatser. Som person är det av vikt att du har god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och förmåga att kunna arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska vara lösningsfokuserad och flexibel i ditt arbete. Du ser till kundens behov och önskemål med kvalitet i fokus. Som medarbetare arbetar du för att skapa ett positivt arbetsklimat och ett gott samarbete med olika samverkanspartners.

Socialförvaltningens värdegrund helhetssyn, respekt och de vi är till för ska genomsyra ditt arbete hos oss.

Anställningsvillkor

Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Löneform: Timlön.
Arbetstid: Schema.
Tillträde: Under juni-augusti enligt överenskommelse.
Antal platser: 6

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Ange referensnummer: Soc 2019/05

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden.

Ansök här i samarbete med Offentliga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via Offentliga jobb, vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.

Kontaktpersoner 

Lena Björkqvist, enhetschef
0304-60 16 43

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0304-60 10 00.

Tjörns kommun

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.

Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.

På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.

Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Sidan senast uppdaterad 2019-03-15 14.27
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se