Tjörns kommuns logotype
Temperatur 7,0 °C
Medelvind NNE 3,6 m/s
Tjörns kommuns toppbild
Du är här:

Susanna Hermansson årets Margaretapristagare

Margaretapriset gick i år tillSusanna Hermansson, Salt & Sill.

Motiveringen för årets Margaretapris:

Årets pristagare är en professionell och driven företagsledare. Sitt ledarskap kombinerar hon med ett värdskap utöver det vanliga. Ett värdskap hon förmedlat till sina medarbetare. Ingen kan ta miste på hennes brinnande engagemang för gästens upplevelse. Och kanske är det just upplevelser för gästen som är centralt i hennes företagande.

I sin målmedvetna företagsutveckling mixas folklighet med nyskapande. Småskaligheten känns igen fast i ny och modern tappning. Hjärtat lämnar inte hembygden.

Under de senaste 20 åren har Susanna, eller kanske hellre Sanna, inte bara byggt ett företag utan även starkt bidragit till familjens företagsutveckling. Hon har under de gångna åren visat att hon inte räds utmaningar och varumärket har spridits långt utanför Tjörns gränser.

Att hon värnar om Tjörn och sina näringslivskollegor märks också i de många samarbeten som hon startat och utvecklat. Sillens Dag och uppbyggnaden av Almö Centrum är tydliga exempel på det. Och kanske är det framförallt som ledare för restaurang- och hotellanläggningen Salt och sill som vi är mest vana att möta vår pristagare.

Diplomet delades ut på Margaretadagen den 20 juli på Sundsby säteri av Evike Sandor, t f kommunchef.

Om Margaretapriset

I samband med Margareta Huitfeldts 400-årsjubileum instiftade Tjörns Kommuns Näringsliv Margaretapriset. Priset delas ut till en kvinnlig företagare från Tjörn till Margaretas Huitfeldts minne.

Utdelningen av Margaretapriset sker årligen på Margaretadagen den 20 juli i syfte att uppmärksamma kvinnliga företagare

Sidan senast uppdaterad: 2019-07-22 08.30
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se