Tjörn kommuns logga, till startsidan

Legitimerad Arbetsterapeut/Fysioterapeut, vikariat

Publicerad 19 oktober 2021

Tjörns kommun, Socialförvaltningen

Om jobbet

Ansökningslänk

Ansökan för: Legitimerad Arbetsterapeut/Fysioterapeut, vikariat (Soc 2021/196)

Referensnummer

Soc 2021/196

Sista ansökningsdag

Tisdag, 9 november (idag)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Lön

Antal platser

1

Om arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!
”Vi hjälper varandra att se nya möjligheter.” ”Det finns en närhet till ledning och politiker.” ”Man tar vara på medarbetarnas resurser.” ”Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag.”
Fyra röster från fyra anställda i Tjörns kommun. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är vi som jobbar i Tjörns kommun väldigt engagerade i våra arbetsuppgifter. Vi har också bra kolleger, vi gillar våra chefer och rekommenderar gärna andra att söka sig hit.
Vill du vara med och göra skillnad för andra? Vare sig du är undersköterska, sjuksköterska, stödassistent, socialsekreterare eller någon annan yrkeskategori inom socialförvaltningen – hos oss får du jobba med andra engagerade medarbetare som vill göra livet lättare för dem som behöver det. Här får du också möjligheten att utvecklas i ditt jobb genom kompetensutveckling tillsammans med dina kolleger.
Kommunala hälso- och sjukvården ansvarar för hemsjukvård till personer som har ett varaktigt behov av sjukvårdsinsatser och som har svårt för att själva besöka sjukvårdsmottagningar. Hälso- och sjukvårdsinsatserna genomförs i ordinärt boende, på särskilt boende och inom LSS och utförs av sjuksköterskor (SSK), arbetsterapeuter (AT) och fysioterapeuter/sjukgymnaster (SG/FT).

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en arbetsterapeut eller en fysioterapeut för ett vikariat, då en av våra medarbetare är föräldraledig. Vi har behov av dig som kan arbeta heltid, dagtid hos oss. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att bedöma och utför insatser i teamarbete.
Varmt välkommen med din ansökan.
Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och evidensbaserade metoder formar vi tillsammans en god vård och omvårdnad för patientkategori. Utgångspunkten är att med hänsyn till ett helhetsperspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation på ett nytänkande sätt och med nya arbetsmetoder. På verksamheten arbetar,
sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillsammans nära patienten.
Som arbetsterapeut/fysioterapeut i vår enhet bidrar du med din yrkesspecifika kompetens i arbetet att rehabilitera våra patienter som är inskrivna i hemsjukvården.
Vi har ett mycket gott arbetsklimat med härliga kollegor som hjälps åt och stöttar varandra. På enheten erbjuder vi en individuell introduktionsplan där upplägget och tiden anpassas utifrån önskemål och tidigare erfarenheter. Vi har goda påverkansmöjligheter kring hur vårt arbete bedrivs och arbetar med frihet under ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut och som har ett engagemang och intresse för hälso- och sjukvård inom ordinärt boende och särskilt boende. Du som söker ska också ha ett genuint intresse för arbete med de mest sjuka äldre och deras livssituation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att personen vi söker har förmåga att främja god teamsamverkan. Arbetet förutsätter att du självständigt kan bedömda och utföra medicinska och specifika omvårdnadsinsatser.
Som person är det av vikt att du har god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och förmåga att kunna arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du ska vara lösningsfokuserad och flexibel i ditt arbete. Du ser till patientens behov och önskemål med kvalitet i fokus. Som medarbetare arbetar du för att skapa ett positivt arbetsklimat och ett gott samarbete med olika samverkanspartners. Socialförvaltningens värdegrund, helhetssyn, respekt och de vi är till för ska genomsyra ditt arbete hos oss.
Körkort är ett krav.

Övrigt

Urvalet pågår löpande under ansökningstiden.
Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj och fritid. Arbetsgivaren erbjuder förmåner som friskvårdssubvention. Du har även gratis medlemskap i personalföreningen TKFF, om du varit anställd mer än tre månader. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet.
Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.
Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.
Tjörn möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Kontakt

Kontaktpersoner

Ann-Charlotte Nyrén, Avdelningschef

0304-60 16 45

Pernilla Stensholm, Gruppledare

0304-60 12 74

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

0304-60 10 00


Sidansvarig/Senast uppdaterad 7 juli

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet