Tjörn kommuns logga, till startsidan

Drifttekniker reningsverk

Publicerad 21 maj 2024

Tjörns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen

Om jobbet

Ansökningslänk

Ansökan för: Drifttekniker reningsverk (Shb 2024/65)

Referensnummer

Shb 2024/65

Sista ansökningsdag

Måndag, 17 juni (om 5 dagar)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Antal platser

1

Om arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Inom Tjörns kommunkoncern står arbetsklimat och omsorg om varandra högt i kurs. Beslutsvägarna är korta, arbetsverktygen effektiva och kollegorna hjälpsamma. Du har stor frihet inom ditt yrkesfält och är med och påverkar utvecklingen. Det är enkelt att umgås och skapa kontakter med kollegor, chefer och politiker. Så börja jobba inom Tjörns kommunkoncern du också – här finns gott om plats att ta!
Tjörn - möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker reningsverk inom VA arbetar du både självständigt och i nära samarbete med kollegorna. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och möjligheterna att påverka arbetet är goda. Rollen innefattar drift och övervakning av främst reningsverk, men även avloppspumpstationer, vattenverk, tryckstegringar och vattentorn. Vidare ingår provtagning samt visst förebyggande underhåll och reparationsarbete av Va-anläggningarna och därtill hörande maskinell utrustning och instrument. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.
Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp där ni tillsammans planerar och bedriver VA-verksamheten. Vi förvaltar Va-anläggningarna, producerar och distribuerar dricksvatten, avleder och renar spill- och dagvatten samt medverkar i kommunens samhällsutveckling. Din tjänst är placerad på VA-enhetens avloppsreningsverk i Rönnäng, Ängholmen.
Då beredskapstjänst är en viktig del i arbetet bör inställelsetiden från din bostad till Tjörn inte överskrida en timme, viss övertid är också självklara inslag i tjänsten. Tjänsten är dagtid förutom beredskapen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• har utbildning inom VA, vatten och miljöteknik eller har erfarenhet från liknande arbeten med VA-verk.
• behärskar svenska i tal och skrift.
• har grundläggande kunskaper i Officepaketet och intresse/förståelse för IT-baserade stödsystem.
• har B-körkort
Det är meriterande om du har:
• erfarenhet från drift och underhåll och vana med dokumentation och uppföljning.
• kompetens inom el, styr- och reglerteknik är meriterande.
Vi lägger stor vikt på hur du är som person och hur du fungerar i team med andra människor. Viktigt för oss är att du äger ett intresse av att arbeta med teknik och miljö i samverkan med andra. Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är intresserad och nyfiken på ny kunskap, är noggrann, positiv, engagerad och bidrar med att skapa ett gott arbetsklimat.
Vi vill gärna utveckla verksamheten framåt därför finns det stora möjligheter till utveckling hos oss för dig som medarbetare.

Övrigt

Vi kommer att påbörja urvalet av sökande löpande under annonseringstiden, så sök redan idag.
Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj, vänner och fritid. Vi tillämpar en rökfri arbetstid och arbetsgivaren erbjuder bl a förmåner som friskvårdsbidrag. När du har varit anställd mer än tre månader blir du automatiskt medlem i vår fritidsförening, TKFF, som både anordnar och sponsrar olika aktiviteter. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet. Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visma Recruit/Offentliga jobb i enlighet med GDPR. Om du har problem med att ansöka via programmet Visma Recruit/Offentliga jobb vänligen ta kontakt med support via telefonnummer 0771-693 693.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Tillträde enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till:

Ansökan


Ansök senast: 2024-06-17


Kontakt

Kontaktperson

Oscar Larsson, Enhetschef VA

51577659

oscar.larsson@tjorn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

0304-60 10 00


Sidansvarig/Senast uppdaterad 21 juli 2023

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet