Tjörn kommuns logga, till startsidan

Köksbiträde med leveransuppdrag, centralköket i Häggvall, Tjörns Måltids AB

Publicerad 21 maj 2024

Tjörns kommun, Tjörns Måltids AB

Om jobbet

Ansökningslänk

Ansökan för: Köksbiträde med leveransuppdrag, centralköket i Häggvall, Tjörns Måltids AB (TMAB 2024/20)

Referensnummer

TMAB 2024/20

Sista ansökningsdag

Söndag, 16 juni (om 4 dagar)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Antal platser

1

Om arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Inom Tjörns kommunkoncern står arbetsklimat och omsorg om varandra högt i kurs. Beslutsvägarna är korta, arbetsverktygen effektiva och kollegorna hjälpsamma. Du har stor frihet inom ditt yrkesfält och är med och påverkar utvecklingen. Det är enkelt att umgås och skapa kontakter med kollegor, chefer och politiker. Så börja jobba inom Tjörns kommunkoncern du också – här finns gott om plats att ta!
Tjörn - möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.
Kom och laga mat med oss! Vi ser till att barn och äldre i Tjörns kommun får god, vällagad och klimatsmart mat från förskola och skola till äldreomsorg. Tjörns Måltids AB är ett kommunalt bolag. Vi som arbetar här är kockar som tycker lika mycket om att laga mat som att möta våra små och stora matgäster.
Bolaget ansvarar för driften av 14 kök och är runt 30 kollegor.

Arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för packning, varuhantering, disk, städ och stöd till centralkökets produktion och till serveringen på Häggvallsskolan samt leverans av matlådor hem till kunder i deras hem på Tjörn. Arbetet är fysiskt krävande och stundtals i kalla miljöer samt innehåller bilkörning på små vägar på Tjörn året runt.
Du har mycket kundkontakt vid leverans av matlådor i privata hem och i matsalen på Häggvalls högstadieskola. Som köksbiträde är du en del i en lång produktionskedja där förändringar snabbt kan ske, där du då själv ska behärska att kunna organisera, ta instruktioner och egna initiativ utefter rådande situation. Vid leveranser av matlådor är du bolagets förlängda arm mellan kök och kund med ett stort ansvar för gott bemötande och kundservis för kunder i olika skeden i livet. Logistik och service är ett nyckelord under din arbetsdag.

Kvalifikationer

Meriterande är utbildning inom livsmedel och erfarenhet av arbete i kök.
Vi söker dig som är flexibel och lyhörd för snabbt förändrade förutsättningar och har förmåga att ge en god service till våra olika kundgrupper. Vi söker dig som är strukturerad, självgående och kan arbeta i ett högt tempo. Du har en hög nivå på samarbete och förmåga till att självständigt organisera och lösa uppkomna situationer. Allt med stor noggrannhet och en känsla för hantering av mat. Du bör ha erfarenhet av livsmedelshantering och tidigare arbete med service mot olika åldrar.
Du har IT-kunskaper för att kunna hantera personalsystem, e-post och dokumentation samt att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Arbetet kräver en god grund fysik då det emellanåt är fysiskt krävande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Krav på körkort.

Övrigt

Intervjuer kommer att genomföras 24-25 juni.
Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj, vänner och fritid. Vi tillämpar en rökfri arbetstid och arbetsgivaren erbjuder bl a förmåner som friskvårdsbidrag. När du har varit anställd mer än tre månader blir du automatiskt medlem i vår fritidsförening, TKFF, som både anordnar och sponsrar olika aktiviteter. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet. Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visma Recruit/Offentliga jobb i enlighet med GDPR. Om du har problem med att ansöka via programmet Visma Recruit/Offentliga jobb vänligen ta kontakt med support via telefonnummer 0771-693 693.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-08-15

Eller efter överenskommelse. Anställningstiden kan komma att förlängas.

Tidsbegränsad till: 2025-08-31

Ansökan


Ansök senast: 2024-06-16


Kontakt

Kontaktperson

Anneli Jonsén, Avdelningschef

0304-60 14 80

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel


Sidansvarig/Senast uppdaterad 21 juli 2023

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet