Tjörn kommuns logga, till startsidan

Lärare i svenska och engelska till Häggvallskolan

Publicerad 23 maj 2024

Tjörns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen

Om jobbet

Ansökningslänk

Ansökan för: Lärare i svenska och engelska till Häggvallskolan (Buf 2024/113)

Referensnummer

Buf 2024/113

Sista ansökningsdag

Torsdag, 13 juni (idag)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Antal platser

1

Om arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Inom Tjörns kommunkoncern står arbetsklimat och omsorg om varandra högt i kurs. Beslutsvägarna är korta, arbetsverktygen effektiva och kollegorna hjälpsamma. Du har stor frihet inom ditt yrkesfält och är med och påverkar utvecklingen. Det är enkelt att umgås och skapa kontakter med kollegor, chefer och politiker. Så börja jobba inom Tjörns kommunkoncern du också – här finns gott om plats att ta!
Tjörn - möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.
Häggvallskolan är en 6-9 skola som ligger vid Höviksnäs på nordöstra Tjörn.
Kommunikationsmöjligheterna är goda med busshållplats alldeles utanför skolan. Vår skola är trivsam och med ett gott arbetsklimat mellan alla som arbetar här, såväl elever
som medarbetare. Skolan har ca 400 elever fördelade på 4 arbetslag och en särskild undervisningsgrupp. Vi arbetar för att alla elever ska känna sig inkluderade i skolans verksamheter.
Det kollegiala lärandet genomsyrar allt vi gör och IKT är ett naturlig verktyg i vår undervisning. Vi arbetar kontinuerligt med fortbildning som anpassas efter de behov som finns. Många på skolan har genomgått läslyftet och fortbildning i NPF.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lärare med behörighet för undervisning i svenska och engelska. Meriterande om du även är speciallärare.
Stor del av tjänsten kommer att förläggas till skolans särskilda stöd. Vi söker dig som är positiv och engagerad i ditt uppdrag och som vill ingå i ett lärarlag tillsammans med duktiga kollegor. Som lärare är du tydlig i din kommunikation och skicklig på att skapa relationer med andra. Ditt sätt att leda skapar engagemang och delaktighet och skapar hållbara relationer som bygger på ömsesidig respekt. För oss är det viktigt med samarbete och att du tillsammans med övrig personal vill bidra till arbetslagens och skolans
utveckling.

Kvalifikationer

För den här tjänsten krävs att du är utbildad och har lärarlegitimation. Du får gärna vara nyexaminerad eller om du har jobbat en tid och söker nya utmaningar.
Din undervisning har tydliga avstamp i läroplanen och du har god förmåga att undervisa. Vi söker dig som kan tillämpa ett målinriktat arbetssätt och som har ett professionellt
bemötande av barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ser värdet av det kollegiala lärandet och vill bidra med utveckling och förnyelse. Vi söker dig som bidrar med kreativitet och en positiv anda

Övrigt

Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj, vänner och fritid. Vi tillämpar en rökfri arbetstid och arbetsgivaren erbjuder bl a förmåner som friskvårdsbidrag. När du har varit anställd mer än tre månader blir du automatiskt medlem i vår fritidsförening, TKFF, som både anordnar och sponsrar olika aktiviteter. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet. Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visma Recruit/Offentliga jobb i enlighet med GDPR. Om du har problem med att ansöka via programmet Visma Recruit/Offentliga jobb vänligen ta kontakt med support via telefonnummer 0771-693 693.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-08-13

Tidsbegränsad till:

Ansökan


Ansök senast: 2024-06-13


Kontakt

Kontaktpersoner

Kajsa Karlsson Fröman, Rektor

0304-601944

kajsa.karlsson.froman@tjorn.se

Rär Barkensjö, Rektor

51577849

par.barkensjo@tjorn.se

Facklig företrädare

Viktoria Andre

0766-341885

viktoria.andre@tjorn.se


Sidansvarig/Senast uppdaterad 21 juli 2023

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet