Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Digital frukostfika för dig som driver hotell, restaurang eller café

Publicerad 22 januari 2021, kl 13:44

Vi vill ses och mötas, men just nu skall vi ju helst inte ses fysiskt. Det betyder att frukostträffar, företagsbesök och mötesplatser tyvärr är pausade men då får vi hitta nya vägar! Vi bjuder därför under våren in till korta digitala frukostfikor med fokus på mötet.

Under våren kommer vi att bjuda in till digitala möten där fokus är på dialog, utbyte av erfarenheter och att bara mötas i denna märkliga tid - en digital frukostfika helt enkelt! Vid första tillfället den 17 februari tänker vi att du som driver hotell, restaurang eller café är extra välkommen!

Vi tipsar om vilka pengar som går att söka för näringen och hur vi tänker kring det fortsatta Corona-arbetet. På plats finns representanter från politik och tjänstepersoner men agendan kommer vara kort, istället är det fokus på dialog, och dela många av de kreativa idéer ni har. Om vi blir många delar, vi även upp oss i smågrupper för kortare diskussioner.

Tid: 17/2 kl. 8.00-9.00
Plats: Vi genomför mötet via verktyget Zoom och efter anmälan kommer du att få information om ur du ansluter dig och länk till mötet. Om du är obekant med Zoom eller digitala möten får du gärna kontakta näringslivsstrateg Anna Aldegren innan mötet så lotsar vi dig rätt. Vi kommer även inleda mötet med en kortare beskrivning av Zoom.
Kontakt: anna.aldegren@tjorn.se


Sidansvarig Anna Aldegren/Senast uppdaterad 4 februari

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet