Tjörns kommuns logotype
Temperatur 7,0 °C
Medelvind SW 3,1 m/s
Tjörns kommuns toppbild
Du är här:

E-faktura

Störst text
Stor text
Normalstorlek

Vill du få dina fakturor från oss elektroniskt? Eller är du leverantör och ska skicka dina fakturor till oss elektroniskt?

Få e-fakturor från oss

Om du är ansluten till en internetbank kan du betala dina räkningar från Tjörns kommun som elektronisk faktura eller som det oftast kallas e-faktura. Det är både snabbare, enklare och säkrare än andra betalningssätt. E-fakturan är skyddad så att inga uppgifter i den kan förändras eller läsas av någon annan än dig.  

Räkningarna skickas endast elektroniskt, direkt till din internetbank. Du kan ta hand om dina räkningar var du än är, allt du behöver är en dator med internetuppkoppling. Tjänsten är kostnadsfri.

Så här enkelt är det 

När du loggat in på din internetbank ser du om du fått någon ny faktura.

Klicka på e-fakturan så visas den i sin helhet på skärmen. Du ser varifrån fakturan kommer, beloppet som ska betalas och förfallodag, precis som du är van vid.

Allt är ifyllt och klart. Du kontrollerar uppgifterna och godkänner med ett enkelt klick och räkningen betalas automatiskt på förfallodagen.

Anmäl dig redan idag!

  • Logga in på din internetbank. 
  • Klicka dig fram till "Anmälan e-faktura"/"Anmälan elektronisk faktura". 
  • Sök efter Tjörns kommun och följ anvisningarna


Sidan senast uppdaterad 2020-02-03 08.50
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se