Tjörns kommuns logotype
Temperatur 5,5 °C
Medelvind SSW 2,2 m/s
Tjörns kommuns toppbild
Du är här:

Tjörnappen

Störst text
Stor text
Normalstorlek
Tjörn-appen på iPhone

Tjörns kommuns mobilapplikation innehåller flera av våra mest efterfrågade tjänster som öppettider, evenemang, nyheter och webbkameror. Appen finns till Android och iPhone (se länkar till höger).

– Att ha tillgång till information om kommunen och dess tjänster är nödvändigt för att ta del av dem. Med en mobilapplikation ökar kundernas möjligheter att kommunicera med oss oavsett var de befinner sig geografiskt, socialt eller kulturellt, säger Eva-Karin Ohlsson, informationschef. Det stärker också de visuella delarna av Tjörns varumärke och ger en samlad och igenkännande bild av kommunen.

Några av tjänsterna:

  • Nyheter
  • Evenemangskalendern
  • Webbkameror
  • Tjörns återvinningscentral med öppettider
  • Protokoll och kallelser
  • Flytta till Tjörn — så är det att bo här

Du väljer själv vilka tjänster som ska synas i appen.

Det är du — alla Tjörnbor och besökare — som styr innehållet i appen. Genom kartläggning av de vanligaste ärendena till kommunen, schablonuppgifter från andra svenska kommuner, träffar och sökningar på hemsidan tjorn.se och inkomna ärenden till Tjörns kundcenter tar vi reda på behovet av olika tjänster och information. Det har varit och är styrande för prioriteringen av utbudet i den mobila Tjörnapplikationen.

Sidan senast uppdaterad 2018-05-21 14.23
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se