Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Företagsarena 2 december – el, framtida byggnationer och samhällsutveckling

Publicerad 18 november 2022, kl 10:40

Är du nyfiken på den nya översiktsplanen eller vilken utbyggnad som planeras av elnätet? Då skall du anmäla dig redan idag till årets sista företagarfrukost.

Vår förhoppning är att översiktsplanen skall beslutas om att gå på samråd den 1 december, det betyder att du redan dagen efter får en unik möjlighet att ta del av innehållet. Oavsett beslut, kommer vi att återkoppla det arbete som många företagare deltog i under våren 2021 och vad som är resultatet av detta. Vilka områden föreslås att utvecklas och byggas nya, både för boende och verksamheter? Hur skall kommunen arbeta för stå rustade för klimatförändringar och hur skall vi skapa förutsättningar för ökad en livsmedelsförsörjning och biologisk mångfald? Dessa och många andra frågor hanteras i den föreslagna översiktsplanen för kommunen. Deltar gör kommunens samhällsbyggnadschef, Marie Louise Bergqvist samt tf planchef Carolin Folkeson.

Tjörns framtida elnät

Elstolpe gammal

Vi har även bjudit in Ellevio som kommer att delta digitalt och presentera de förstärkningar av elnätet som nu planeras att göras i vårt närområde. De kommer även presentera elnätets nuvarande uppbyggnad och förutsättningar. Du har även chans att komma med inspel och frågor till Ellevio. I mötet deltar bland annat Weronica Lium, kundansvarig för transport och logistik på Ellevio.

Vi startar morgonen med frukost på Hotell Nordevik. Kom därför gärna i god tid! Varmt välkomna!

Anmäl dig till frukosten redan idag!

Tid: 2 december kl. 8.00-9.30
Plats: Hotell Nordevik, Skärhamn
Anmälan: senast 30 november, lokalen har dock ett begränsat antal platser och först till kvarn tillämpas. Föreläsningen erbjuds även digitalt, anmäler du dig till den digitala sändningen kan vi dock inte garantera att du kan ställa frågor till talarna och vi kommer denna gång inte kunna erbjuda digitalt mingel.


Sidansvarig/Senast uppdaterad 29 november

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet