Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Nytt nummer av Vi på Tjörn

Publicerad 21 maj 2023, kl 08:00

Vårnumret av Vi på Tjörn har kommit! Hela tidningen har hållbarhet som tema, eftersom dessa frågor går som en röd tråd genom alla kommunens verksamheter.

Det handlar om att utveckla ett tryggt, jämlikt och demokratiskt samhälle samtidigt som vi skyddar miljön och allt som naturen förser oss med – rent vatten, ren luft, biologisk mångfald, näringsrika jordar med mera.

I tidningen kan du bland annat läsa om Camilla som vidareutbildade sig i vuxen ålder, om Niklas som anlade en våtmark på sina ägor och om skolbarn som bidrar till att skapa trygghet på rasterna. Alla är de exempel på vad hållbarhet kan vara – god utbildning för alla, ekosystem och biologisk mångfald samt god hälsa och välbefinnande – det är tre av de 17 globala mål som FN beslutade om 2015. Du känner säkert till dem som Agenda 2030.

Tidningen delas ut till alla hushåll på Tjörn. Du kan också läsa tidningen direkt här på webbplatsen eller hämta ett exemplar i Tjörns kundcenter i kommunhuset i Skärhamn.

Hör av dig om du inte fått någon tidning

Har du inte fått någon tidning? Kontakta Tjörns kundcenter. För att vi ska kunna reklamera till distributören behöver vi din fullständiga adress.

Kontakt


Sidansvarig/Senast uppdaterad 21 maj

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet