Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Framtidsveckan Tjörn 11-18 maj

Publicerad 8 maj 2024, kl 07:23

Framtidsveckan, som för tredje gången arrangeras av föreningen Omställning Tjörn, är en vecka full av aktiviteter och evenemang kopplade till lokal hållbar omställning och som vill visa vad vi tillsammans som ö kan göra för att bidra till en hållbar framtid.

Programmet är fullspäckat med evenemang som arrangeras av flera olika aktörer på olika platser och vid olika tillfällen under en veckas tid. Tjörns kommun deltar i programmet bland annat genom en föreställning för små barn, valstugor med samtal om viktiga framtidsfrågor, energirådgivning med mera.

-Jag vill uppmuntra alla som kan att besöka Framtidsveckan, det är ett fantastiskt tillfälle att lära sig mer om hur vi tillsammans kan bidra till en hållbar utveckling på vår fantastiska ö. Det är också ett utmärkt tillfälle att lära känna andra som engagerar sig i Tjörns framtid genom föreningar och företag, säger Amanda Forsman hållbarhetsstrateg på Tjörns kommun.


Sidansvarig/Senast uppdaterad 8 maj

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet