Deltas logga, till startsidan

Leda och driva

Delta genomför varje år många olika arrangemang. Det kan till exempel vara Delta Unplugged, konserter, dansföreställningar, teater, Stage Night, konstutställning, filmmaraton och sommarfestivalen . För att få dessa arrangemang som du vill ha dem är dina tankar och idéer viktiga.

Vill du vara med och påverka och driva vår verksamhet framåt? Vill du engagera dig i kulturskolan och våra arrangemang? Vill du arbeta backstage, genom att rigga ljud och ljus, ta hand om artister eller till exempel vara publikvärd?

Det är några av våra uppgifter hos oss i våra arrangemang. Kanske vill du till och med arrangera en egen programpunkt på Frekvens eller annat större arrangemang?

Kontakta oss – vi hjälper dig med din idé eller dina förslag.

Delaktighet och inflytande i kulturskolan

Som barn och ung i kursverksamhet ...

... ska jag känna att min röst blir hörd. Jag ska känna mig trygg med alla pedagoger jag träffar och i de lokalerna jag är i. Jag ska känna att jag har varit med och påverkat mitt eget lärande.

Jag kan vara med och påverka genom att komma med önskemål om de innehållet i kursen. Till exempel stycken jag vill spela, eller vilken låt jag skulle vilja dansa till, teaterroll jag vill ha med mera. Jag kan vara med och bestämma min egen planering tillsammans med pedagogen om vad jag vill lära mig på mina lektioner. Jag ska få information om vad jag kan välja att lära mig om och få uppmuntran i min utbildning. Jag ska också känna att mina vårdnadshavare känner en trygghet till kulturskolans pedagoger.

Som barn och ung i kursverksamhet ...

... ska jag känna att min röst blir hörd även i grupp. Jag ska känna mig trygg i gruppen och att jag kan få nya kompisar och inte känna mig utanför. Jag ska känna att pedagogerna bryr sig om hur jag mår.

Jag kan vara med och påverka genom att jag får komma med förslag i en grupp. Gruppens förslag ska kunna bli verklighet genom föreningsarbete i TjörnRUM1 och jag ska känna att jag och min grupp varit en del av de aktiviteter som jag önskat.

Som barn och ung i kursverksamhet ...

... ska jag känna mig trygg med att mina vårdnadshavare vet hur jag har det på kulturskolan. Jag ska känna att kulturskolan tar mina åsikter på allvar. Jag ska känna att min delaktighet och min förmåga att påverka mitt lärande uppmärksammas.

Jag kan vara med och påverka genom att komma med förslag på vad jag ska kunna lära mig i kulturskolan. Jag ska kunna vara med och påverka vad kulturskolan har för utbud genom att ge förslag på kurser, aktiviteter eller arrangemang.

Kontakt

Cathrine Berntsson

Avdelningschef Delta


Sidansvarig/Senast uppdaterad 6 oktober 2023

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Hitta till oss

Kulturskolan Delta
Kultur- och fritidscentra

Kultur- och fritidscentra
Häggvallskolan

Höviksnäsvägen 1
471 70 Höviksnäs

Kontakta oss

Kulturlotsen

Kulturskolan Delta
Kultur- och fritidscentra

Kultur- och fritidscentra
Häggvallskolan

Höviksnäsvägen 1
471 70 Höviksnäs

Kontakta oss

Kulturlotsen

Tjörn kommuns logga, till Tjörn kommuns startsida

Möjligheternas ö hela året och för hela livet