Tjörn kommuns logga, till startsidan

Om webbplatsen

På vår webbplats ska du som besökare kunna hitta och använda kommunens information och tjänster på ett lättillgängligt och användarvänligt sätt. Vi vill att du ska uppleva webbplatsen som modern och tilltalande.

Vi bygger och utvecklar vår webbplats med dig som besökare och dina behov I fokus. Vi har precis som många andra kommuner strukturerat informationen efter ett upplägg som kallas för Funkaboda. Funkaboda bygger på användartester och utgår från hur du som besökare förväntar dig att hitta information istället för hur vi är organiserade.

Teknisk information

Vi använder publiceringsverktyget Sitevision. Tjorn.se upplevs bäst i en modern webbläsare som har stöd för moderna standarder. Äldre webbläsare visar samma innehåll på sidan men utseendet kan vara annorlunda. Webbplatsen lanserades i maj 2020.

Personuppgifter

Personuppgifter är all slags information som kan knytas till dig som fysisk person, till exempel ditt namn, personnummer, adress, bild på dig, fastighetsbeteckning, e-post eller din dators IP-nummer.

Tillgänglig offentlig service

Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Webbplatsen tjorn.se uppfyller i huvudsak lagen om tillgänglighet till digital offentlig service,

E-tjänster och blanketter

Om våra kakor

Kontakt

Kommunikationsavdelningen


Sidansvarig/Senast uppdaterad 19 april

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet