Tjörn kommuns logga, till startsidan

Leg. sjuksköterskor, semestervikariat

Publicerad 17 januari 2024

Tjörns kommun, Socialförvaltningen

Om jobbet

Ansökningslänk

Ansökan för: Leg. sjuksköterskor, semestervikariat (Soc 2024/24)

Referensnummer

Soc 2024/24

Sista ansökningsdag

Söndag, 30 juni (om 19 dagar)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Sommarjobb / Säsongsanställning

Antal platser

5

Om arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Inom Tjörns kommunkoncern står arbetsklimat och omsorg om varandra högt i kurs. Beslutsvägarna är korta, arbetsverktygen effektiva och kollegorna hjälpsamma. Du har stor frihet inom ditt yrkesfält och är med och påverkar utvecklingen. Det är enkelt att umgås och skapa kontakter med kollegor, chefer och politiker. Så börja jobba inom Tjörns kommunkoncern du också – här finns gott om plats att ta!
Tjörn - möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Arbetsuppgifter

Om du är sjuksköterska och söker arbete under sommaren kan vi erbjuda dig ett fritt och omväxlande arbete. Vi har vikariat inom hemsjukvården för arbete i särskilt och ordinärt boende.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att samordna och ansvara för att omvårdnadsinsatser planeras, genomförs och utvärderas, samt att handleda omvårdnadspersonal på de olika enheterna. Dessutom har sjuksköterskan ansvar för läkemedelshantering med bland annat ordinationsverktyget Pascal och Alfas digitala signering. Det ingår att delegera personal i läkemedelshantering i ordinärt boende, särskilda boenden och i daglig verksamhet.
Arbetstiden kan variera mellan dag, kväll och helger samt att det finns nattjänster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett engagemang och intresse för hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du får gärna vara vidareutbildad inom öppen hälso- och sjukvård alternativt demens med mera. Förskrivningsrätt för inkontinenshjälpmedel är meriterande.
Arbetet förutsätter att du självständigt kan bedöma och utföra medicinska och specifika omvårdnadsinsatser. Som person är det av vikt att du har god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och förmåga att kunna arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du ska vara lösningsfokuserad och flexibel i ditt arbete. Du ser till kundens behov och önskemål med kvalitet i fokus. Som medarbetare arbetar du för att skapa ett positivt arbetsklimat och ett gott samarbete med olika samverkanspartners. Socialförvaltningens värdegrundhelhetssyn, respekt och de vi är till för ska genomsyra ditt arbete hos oss.
Körkort är ett krav.

Övrigt

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden.
Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj, vänner och fritid. Vi tillämpar en rökfri arbetstid och arbetsgivaren erbjuder bl a förmåner som friskvårdsbidrag. När du har varit anställd mer än tre månader blir du automatiskt medlem i vår fritidsförening, TKFF, som både anordnar och sponsrar olika aktiviteter. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet. Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visma Recruit/Offentliga jobb i enlighet med GDPR. Om du har problem med att ansöka via programmet Visma Recruit/Offentliga jobb vänligen ta kontakt med support via telefonnummer 0771-693 693.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Tillträde enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till:

Ansökan


Ansök senast: 2024-06-30


Kontakt

Kontaktperson

Lena Björkqvist, Enhetschef

0304-601643

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

0304-60 10 00


Sidansvarig/Senast uppdaterad 21 juli 2023

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet