Tjörn kommuns logga, till startsidan

Starta och driva företag

Tjörn är med sina fler än 2 000 företag den mest företagsamma kommunen i Göteborgsregionen. Vare sig du är en av dessa företagare, eller har planer på att bli, får du på följande sidor matnyttig information om företagande, mötesplatser, utmärkelser och vad du behöver tänka på om du vill arrangera ett evenemang.

Ny näringslivsstrategi

Tjörns kommun arbetar aktivt med insatser för en företagsam region. Vi är en plats där vi tror på människors förmåga att skapa sina egna möjligheter genom att förverkliga idéer, drömmar och ambitioner. Detta är målbilden för Tjörns kommuns näringslivsarbete fram till 2035.

Näringslivsstrategi i samklang med Göteborgsregionen

Tjörns kommuns nya näringslivsstrategi är framtagen för att harmonisera med Göteborgs Stads näringslivsstrategiska program samt de övriga 11 kommunerna i Göteborgsregionen.
På så sätt får vi en ökad kraft i vårt arbete att både skapa en framåtdrivande kommun och en expansiv region med hållbar tillväxt.

Regionens gemensamma arbete med näringslivsfrågor prisades dessutom under hösten 2019 av Europeiska Regionkommittén genom priset European Entrepreneurial Region Award 2020” (EER Award 2020). 

Kontakt

Anna Aldegren

Näringslivsstrateg


Sidansvarig/Senast uppdaterad 2 november 2022

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet