Press och kommunikationskanaler

Tjörns kommun vill nå dig som är Tjörnbo, besökare eller press! Vi vill berätta vad vi gör, hur vi gör det och varför. Därför använder vi flera olika kanaler för att nå ut med information.

Vår kommuntidning Vi på Tjörn

Är du Tjörnbo får du den i brevlådan sex gånger om året. Den finns också på Tjörns kundcenter i kommunhuset i Skärhamn. Eller här på webbplatsen där du kan läsa den direkt. Om du vill ha äldre nummer, hör av dig till Tjörns kundcenter så får du hjälp.

Tidigare utgivna nummer av hushållstidningen Vi på Tjörn

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
VpT-nr1_2020.pdf 1 MB 2020-04-30 11.16
VpT-nr2_2020.pdf 1 MB 2020-04-30 11.17
VpT-nr3_2020.pdf 1 MB 2020-06-03 09.04
VpT-nr4_2020.pdf 2 MB 2020-09-02 13.49

Tjörn på film

Här kan du möta några av våra medarbetare som berättar om sitt jobb, du kan följa matavfallets väg från bruna påsen till biogas, följa med på en vandring på vackra Dyrön och mycket.

Sociala medier

Tjörns kommun finns på flera sociala medier. På till exempel instagram kan du följa våra medarbetare och få en bild av hur det är att jobba i olika yrken i Tjörns kommun.

Tjörns kommun finns på facebook, instagram, twitter och linkedin. Flera av våra verksamheter har dessutom egna konton.

Mobilapplikationer

Att kunna utföra en tjänst direkt via en app i mobiltelefon eller via surfplatta gör det enklare att få saker gjort. Vi erbjuder följande separata tjänster i form av mobilapplikationer.

Ung på Tjörn-appen

En app laddad med relevant information för unga Tjörnbor.

Tjörnappen

Tjörnappen är en grundapp där kommunens e-tjänster och service finns. Den fungerar både för Android och iOS och finns att ladda ner i respektive operativs appbutik. I Tjörnappen kan varje användare välja vilka tjänster de önskar ska visas i sin app.

Skolappar med Skol- och barnomsorgstjänster

Tjänsterna är till för vårdnadshavare som har eller söker barnomsorg eller plats på fritidshem i Tjörns kommun. Här kan du ansöka om plats, registrera dina inkomstuppgifter och säga upp plats. Tjänsterna når du med hjälp av din e-legitimation. Tjänsterna levereras av Unicum och Tieto education.

Sponsring

Vid enstaka större arrangemang ingår kommunen ett sponsringsavtal för att aktiviteten är ett led i marknadsföringen av kommunen.

Kommunikationsavdelningen

Sidansvarig Eva-Karin Ohlsson/Senast uppdaterad 25 augusti