Tjörn kommuns logga, till startsidan

Kockar till Tubberödshus, Lilldal och Kvarnbackens trygghetsboende, semestervikariat

Publicerad 10 januari 2024

Tjörns kommun, Socialförvaltningen

Om jobbet

Ansökningslänk

Ansökan för: Kockar till Tubberödshus, Lilldal och Kvarnbackens trygghetsboende, semestervikariat (Soc 2023/167)

Referensnummer

Soc 2023/167

Sista ansökningsdag

Söndag, 30 juni (om 18 dagar)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Sommarjobb / Säsongsanställning

Antal platser

5

Om arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Inom Tjörns kommunkoncern står arbetsklimat och omsorg om varandra högt i kurs. Beslutsvägarna är korta, arbetsverktygen effektiva och kollegorna hjälpsamma. Du har stor frihet inom ditt yrkesfält och är med och påverkar utvecklingen. Det är enkelt att umgås och skapa kontakter med kollegor, chefer och politiker. Så börja jobba inom Tjörns kommunkoncern du också – här finns gott om plats att ta!
Tjörn - möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.
Vill du laga mat som gör skillnad, varje dag?
Maten har en central plats som sätter guldkant på vardagen och därför är restaurangen och matsalen viktig. All mat tillagas i köket som gör att det sprider sig härliga dofter i huset.

Arbetsuppgifter

Arbetet som kock innebär tjänstgöring både på Tubberödshus, Lilldals och Kvarnbackens kök o restaurang. Du ska vara lyhörd och flexibel i dina arbetsuppgifter och se till de boendes bästa.
Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i både kök och servering; förberedelse, tillagning, beställningar, servering, disk och städ och egenkontroll. I tjänsten ingår även livsmedelsbeställningar. Vi arbetar efter relationsmodellenpedagogiken och där är man en del i en grupporganisation med delat ansvar.
Det arbete vi utför ska präglas av en mycket hög kvalitet som skapar trygghet för de boende och i enlighet med gällande lagstiftning och verksamhetens mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kockutbildning. Du har stort intresse och kunskaper kring mat och matlagning samt erfarenhet av att laga mat. Du bör ha extra näringslära då vi arbetar med äldre personer.
Arbetet ställer stora krav på samarbete, initiativförmåga och flexibilitet samt att kunna arbeta både självständigt och i grupp med en hög servicekänsla. Du är utåtriktad, kan entusiasmera dina medarbetare och gillar att arbeta nära den äldre generationen.
Vi söker dig som är en ansvarstagande person och med ett stort personligt engagemang och ser lösningar istället för hinder.
Vi tror att du är en person som har humor och lätt för skratt och kan sprida glädje där du är.

Övrigt

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden.
Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj, vänner och fritid. Vi tillämpar en rökfri arbetstid och arbetsgivaren erbjuder bl a förmåner som friskvårdsbidrag. När du har varit anställd mer än tre månader blir du automatiskt medlem i vår fritidsförening, TKFF, som både anordnar och sponsrar olika aktiviteter. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet. Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visma Recruit/Offentliga jobb i enlighet med GDPR. Om du har problem med att ansöka via programmet Visma Recruit/Offentliga jobb vänligen ta kontakt med support via telefonnummer 0771-693 693.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Schemalagd arbetstid, dag och helgtjänstgöring.

Tillträde:

Tillträde enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till:

Ansökan


Ansök senast: 2024-06-30


Kontakt

Kontaktperson

Ingela Brännehed, Enhetschef

0304-60 16 39

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

0304-60 10 00


Sidansvarig/Senast uppdaterad 21 juli 2023

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet